Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses igen men inte än


så många har gått före
valt döden
bara gått rakt in i intet

modig eller feg?
inte upp till mig att avgöra

jag vet bara att jag saknar
så det gör ont

ert slutgiltiga val har lärt mig 
att det finns ingen återvändo

alla krossade drömmar
skärvor vi måste vandra på

för denna saknad gör ont
tränger in och sargar själen

hade ni vetat 
om ni kunnat

hade ni då valt livet 
trots ert mörker?

ni är stjärnorna på natthimlen
vinkar och säger hej

vi ses igen









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 1614 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-21 14:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad, men även om att få mötas igen!
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP