Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktur

Ett hånflin finfördelas.
En spottloska späds ut.
Droppe efter droppe
injiceras i tanklösa samhällskroppar.

Korsformigt, blogglikt,
beslöjat, kontrafaktiskt
löses vi upp under gnagande världsallt,
droppe efter droppe.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2017-12-21 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP