Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energi åt våra hjärtan


Stegen lättar
över isen

Likt
månens ljusa strimma
glimtar
ljust i natten

Likt
Nattens alla stjärnor
glimtar så
starkt som bara stjärnor
kan

Likt
nattens alla stjärnor
glimtar så

Finns här
för oss

Det lyser
och det lättar

Energi
åt våra
hjärtan




Fri vers av Havsvind
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-21 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsvind