Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi


Dina ögon är blå på alla sätt
och möter min gröna blick

När din lust möter min
svävar vi tillsammans ovanför regnbågen

Vi är en
och blir Allt


*




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-21 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP