Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul utan stress

Människor stressar då det närmar sig jul
detta är inte hälsosamt, ej kul.

Man istället kan ta det lugnt
även om det med julklappar blir tunt.

Billigare att i skogen löpa
än att massor av dyra klappar köpa.

Rean efter jul är bra
då man köper billigare det man vill ha.

Mat och bak hör julen till
gör vad du orkar och själv vill.

Hoppas alla kan förstå
att det blir jul ändå.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-22 09:14



Bookmark and Share


    GG
Så skönt att du tar upp det. Håller med om att det är bättre att löpa i skogen och sedan lägga pengar på mellandagsrean.
2018-01-27

  ResenärGenomLivet VIP
Det är skönt att slippa stressa...
2018-01-07

  Nils-Robert
Bra rimmat!
2017-12-22

  Larz Gustafsson VIP
För mig blir det helt vanlig vardag utan jul.
Ingen julmat, inga dekorationer eller annat sådant trams.
Jag tar totalt avstånd från allt som har med julen att göra.
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning