Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi firar jul på vårt eget sätt

Vi firar jul på vårt eget sätt
städar och dammar lite lätt
lagar mycket mat, så man blir mätt
pyntar fint, lätt som en plätt
trivs tillsammans, det känns rätt
ingen stress och inget vi måste
bara sånt vi själva vill
gran och klappar och egen sill
så firar vi jul på vårt eget sätt.

GOD JUL!




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-22 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbart och rätt
firar jul på bästa sätt
tack för en underbar text
med fin bild till

kram

2017-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Varför stöka och stressa dag efter dag
göra "måsten" som faktiskt inte finns
bättre att utvilad fira i glada vänners lag
få en afton som man länge minns!

2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP