Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återbegynnelse

Surret från tomma rum
trängs i mig
denna morgon.

Sängen är full
av besegrade getingar.

Det är dags att stiga upp
och räcka universum
vacker tass.




Fri vers av Valdemar S
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-22 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar S
Valdemar S