Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag ångrar mest?

Att jag behöll handskarna på
i trapphuset när vi kysstes.
Fick aldrig gripa din nacke,
eller sila dina hårstrån
mellan fingrarna.
Ville ju känna allt,
allt som bara gick,
den gnistrande stunden
då vi tillhörde en art
och resten av mänskligheten
en annan.




Fri vers av Valdemar S
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-22 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar S
Valdemar S