Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelhus

Är vi alla bara är djupa speglar,
som söker en kristallklar reflektion?

Trasiga speglar lagar vi,
för att se oss själva bättre.

Ramar som inte faller oss i smaken
undviker vi helt.

Konversationer är endast studsningar
mellan metalliserat glas.

Nya bekantskaper är immiga ytor
som vi nervigt polerar,
i jakten på jag.




Fri vers av Valdemar S
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-22 10:58



Bookmark and Share


  Stay Golden
indoctrination and culture, it's skin tight, your brain can no longer accept oddities.
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar S
Valdemar S