Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlagstyckeslagen

Allt är verkligen naturligt

Människor är skapta 

för att vilja ha sexuell stimulans

Hur fortlever annars arten

För allt ska fungera på bästa sätt;

så är det bäst att mannen

låter kvinnan

styra den inledande förförelseritualen

På så sätt känner hon inte

ett kroppsligt hot från mannnen;

hon känner sig tryggare,

och kan hänge sig åt

att njuta av mannens dyrkan och åtrå

som hon ändå känner av




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-22 12:45



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tankar från dig om detta. Men jag börjar undra, ska riksdag och regering vara förmyndare till oss alla? När de pratar om detta, blir det lite "kliniskt". Sex och samlevnad, betyder känslor.
2017-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Naturliga sexuella möten bygger på samförstånd av båda parter.
Dessvärre är det många som inte inser det, och ger andra men för livet.
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP