Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dyster, dyster, inte kallar de mig för syster yster! Trots allt; God Jul! <3


Ännu en julhälsning

Midvinternattens timme är hård
samhället och vår planet är i behov av vård

Nog överlever vi trots det ännu en jul
konsumtion är ju underbart och kul

Men hur ser vår framtida värld ut
när vi alla sticker vår hjärna i en strut

Gissa vad ditt paket innehåller i år
kanske från krigshärjade områden en tår
rent av en fisk; serverad på bår
eller medlemskap i en nazistisk kår

Nog är det trist det jag skriver
men vi för oss själva förstör och river

Aldrig av historien vi lär oss att rätt göra
jo, att vi kan förgöra; förgöra!




Fri vers av Magistern
Läst 294 gånger
Publicerad 2017-12-22 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern