Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min älskade sonhustru i USA som gästar Arizona över jul. Kaktusen tillhör aloe gruppen. Bild av Lawona Forslund.


Arizonakaktusen


Tänk vad en liten bild

i natten kan glädja

och så vacker sedan


Tankarna går givetvis

till barn och barnbarn

i utlandet denna jul


Jag är lycklig för det

WhatsApp betyder

i min ensamhet


Lyser upp vardagen

som ibland kan te sig

nog så tyst och trist




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-22 14:24



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande och fint!
2017-12-23

    ej medlem längre
Tankar på nära och kära värmer och gör gott i själ och hjärta!
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP