Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje


Har dig i min famn
Snurrandes runt
Dit skratt når min själ
Virvlandes ömt

Möter din leende blick
Flygandes emot mig
Når så min själ
Likt sommarens förgätmigej

Känns så härligt i mig
Ditt kluckande skratt
Tillsammans du och jag
min fantastiska skatt




Fri vers av Havsvind
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-22 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsvind