Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets julklapp

Förra året fick du
Ett par strumpor
Och något mer som jag glömt bort ...

I år har jag köpt
Ett ljus till din grav ...




Fri vers av Hedvig Berg
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-22 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Berg
Hedvig Berg