Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla mina kära vänner

 

 

Jag önskar er alla

EN RIKTIGT GOD JUL

och

ETT LYCKLIGT

GOTT NYTT ÅR

 

 




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 798 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-12-23 00:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bättre sent än aldrig
önskar jag detsamma!
2018-01-24

  Lars Hedlin

Varmt tack och God Fortsättning :)
2018-01-09

  aol
Stor kram önskar dej detsamma fina Ingrid.
2018-01-05

  Stanley Rydell
Tack, det samma till dig och tack för det år som varit!
2017-12-25

  Bo Himmelsbåge
Detsamma till Dig, fina vännen!
Hoppas att solen och ljuset lyser
med ett mildare sken över oss,
under det kommande året! <3
2017-12-23

  Olof Lagerhorn VIP
Tack min vän, och önskar också dig en God Jul och Ett Gott Nytt År!
2017-12-23

  Valter Örn VIP
Tack min kära vän för din hälsning ! Önskar detsamma till dig och hoppas att vi alla får ett nytt år utan stora problem !
2017-12-23

  Chawa VIP
Tack vännen! Detsamma önskar jag dig!
2017-12-23

    ej medlem längre
Tack detsamma önskar
Pelle och Cecilia
samt även
Skrivmaskins-Jenny!
2017-12-23

    ej medlem längre
Hjärtligt tack och tack detsamma. <3
2017-12-23

  ULJO
Detsamma till dig
2017-12-23

  Eva Helene VIP
Tack - detsamma till Dig!
2017-12-23

  Peter Stjerngrim VIP
Önskar dig innerligt detsamma, min fina vän!
2017-12-23

  walborg
Önskar Dig alldeles detsamma finaste poetvännen!!
2017-12-23

  Stay Golden
Det samma frau Trolle <3
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle