Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig min saknade vän och ängel

Timmen är sen och julen den nalkas

Glädje värme och förväntan jag känner 

Ty julen är min bästa tid på året 

Full av allt det jag älskar 

 

Men i all glädje jag bär på sorg

Ty du min älskade saknade vän fattas mig

Önskar så att vi kunde dela allt det här

Men du bor på änglagatan nu

Och jag vandrar kvar här på jorden

 

Tänder ett ljus och blickar ut i natten 

Hoppas av hela mitt hjärta du ser

Det ljuset som är tänt just för dig

Min saknade vän och ängel

Jag älskar dig till solen och till månen 

 

För var du än befinner dig i natt 

Hur många år som än går

Är det för dig jag pyntar mitt hus

I julglädje och värme

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-23 00:46



Bookmark and Share


  ULJO
Ömsint framfört
2017-12-27

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodet, vackert!

Ömsint och kärleksfullt!
2017-12-24

  in effigie VIP
vackert om de som alltid är nära...
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP