Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör dig prata

Jag hör dig prata,
ett eko från det förflutna,
du lyssnar inte riktigt,
bara du har rätt,
men du var inte här,
saker har förändrats sen du for,
min kärlek dog inte ...
...bara en förståelse för att vi är inte skapta för varandra




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 322 gånger
Publicerad 2017-12-23 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm