Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sch, och med K! Två different things, kom tillbaka!

Du har förstått mig tror jag!
Men du har inte sett mitt hemliga jag!
Den person jag är, när du inte är här!
-Snälla kittet, kom tillbaka, som håller i kittet!
Det ena med sch ljud, och är klet, som något som håller ihop helheten-kittet, med K!




Bunden vers av Mim
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-23 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim