Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delvis en kommentar till flera av TrollTörnTrappans texter


Julkort från Nissa: 23

 

Tomteby Julmarknad 23 december

 

Till Lill-Nisse

c/o Nisse Nilsson

Nissehult

 

 

Min söte brorson! önskar en God Jul

till dig och farfar uti Nissehult

jag vet ni lagar gröten omsorgsfullt

och hoppas att ni får det riktigt kul

 

Vår resa gick med fart, förutan strul

nu är det Julmarknad och glögg-tumult

din farmor shoppar loss här helt och fullt

hon köpte nyss en Änglavakt, en gul

 

Vad önskar du dig mest från Marknaden? 

en Cirkuskonst eller en Trappuppgång? 

kanske en vätte-byggd marionett? 

 

Skicka en önskelista, ej för lång

att välja blir ju annars inte lätt...

nu väntar glögg-skål, med en saknad vän!

 

Puss och kram

Faster Nissa

 




Bunden vers (Sonett) av Nanna X
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-23 14:40



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Här känns det som vi kommit typ halvvägs genom kalendern - ty man skulle vilja gestalta även brorsonens svar. Dessutom blott imorgon kvar för hela slut-utflykten...
2017-12-23

  TrollTörnTrappan VIP
Kul hur hon ombesörjer ytterligare släktingar!! genom dessa märkliga (be)ting. Gula Änglavakter funkar ibland extra gott - ibland bedrägliga...
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X