Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du ...

Vem är du att bestämma över mitt liv?

Ja, vi passerade tio år tillsammans, ett decennium, fast du lämnade mig till slut.

Dog min kärlek för dig?

Nej, men ibland räcker inte kärleken för att hålla liv i ett förhållande och det vet du.

Nu bor du i Paris där vi träffades och jag på franska landsbygden, livet skiljde oss åt och det accepterar jag faktiskt, gör det du med.

En del av dig bär jag med dig, ditt hjärtas slag känns än idag, trots det så ...

...låt oss leva, för älskar man någon så ger man vingar till sin älskade.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 293 gånger
Publicerad 2017-12-23 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm