Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara human

I vissa situationer så är det bättre att lyssna
på sitt hjärta än sitt huvud för att göra
det rätta beslutet
Det är det som gör en mänsklig och inte till
något vilt djur….

Ken Cassel
23/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-23 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel