Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är din vackraste önskan till jul?


Drömmar under stjärnorna

En liten flicka stod vid ett skyltfönster en jul
Hon betraktade noga vad expediten ställt fram

En man kom förbi och undrade vad barnet gjorde
"Ser på alla vackra små ting i affären" svarade den lilla snällt
"Önskar du dig något av detta i julklapp?" frågade han då
"Nej, jag längtar bara till natten"
"Hur menar du nu?"
"Jo, för alla ljuvliga skatter om dagen blir ännu fagrare
i drömmar under stjärnorna"




Fri vers (Spoken word/Slam) av GG
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-23 19:49



Bookmark and Share


  aol
Underbart,
2018-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fin liten berättelse...
2018-01-29

  Fulbergarn
ja så fint
2017-12-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2017-12-24
  > Nästa text
< Föregående

GG