Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hör jag hemma?

var hör jag hemma?

det har jag undrat hela mitt liv

jag har känt mig som en joker

jokern som passar in överallt

men som inte hör hemma nånstans

eller en Svarte Petter

som det gäller att byta bort

och inte bli kvar med

då spelet tar slut




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-12-23 20:09



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Jag har inte passat in någonstans.

Men inte heller hört hemma någonstans.

Så var glad för att du i varje fall har passat in. Även om du aldrig riktigt har hört hemma.
2018-09-15

  Futureprincess
Ja, så är det nog många som känner sig idag!
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP