Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julens ängel, Nina

Min julängel hänger inte i granen

Hon är mer aktiv än så

Nu en dag före jul

kom hon hem till mig

med en vacker julstjärna

som vi satte i en vacker vit kruka

och den står här soch lyser

Sedan såg hon att jag fått hem

en mobiltelefon; en DORO

som är utmärkt för en äldre person

Jag hade tänkt att anlita Tech Troopers

för att installera den;

då jag insåg att 

jag inte skulle klara av det

Men nu ingrep min skyddsängel Nina,

och trots att hon var uttröttad

efter en intensiv utbildningsperiod

med många inlämningsuppgifter

så tog hon itu med att föra över uppgifter

från min gamla "handjagare"

och sedan helt och hållet installera

med appar och allt

Ren vänskap med hjärta och hjärna

mellan en man och en kvinna är underbart




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-24 10:08



Bookmark and Share


    Lars J
Vackert skrivet om vänskap, tycker om!
2017-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP