Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julmirakel

Allt kulminerar i samband med julen

För någon vecka sedan var blodapelsinerna oblodiga

Nu när julen är här;

är plötsligt blodapelsinerna blodfyllda !

Ett av julens mirakler !




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-24 10:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Blodapelsiner?
Trodde Örnen
Var mer intresserad
Av lammkött o
Feta hönor!
;}


2017-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP