Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dunkla tankar...


Mörker!

Ute på mörkt vatten, tanken är dunkel,
drunknar i ensamhet gör ni alla, julen,
njut medans tiden finns kvar, låt falska,
falska läpparna röra sig med automatik.




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-12-24 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje