Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var de aktivitet igen..


Ovanför mig.

-Vem ska hon få i sitt öra, frågade kvinnan.
-Mig, svarade mannen självsäkert.

Nej, nu är dom på mig, igen, på julafton,
tänkte jag stilla för mig själv och suckade..

Då får jag väl skriva en ny text till boken.

"Efter ett klickljud i mitt vänstra öra, en dov känsla"

Något annat hördes ej.

Visst jag kunde fortfarande känna
någon påverka mitt sinne men nej
sjuk var jag ej, är det det här dom
kallar psykos, kostnadseffektivitet
det som är här hos mig, är ni med
ni som arbetar in det i Stockholm.

-Fan det har spridit sig till Malmö!

-Den här texten ska bekräftas,
så här känns det i utsattheten.

"Som ett stöd istället för död"

-Där har vi låttexten i vart fall underlaget.

-Något försöker styra mig någon försöker få mig sjuk.

-Få inte panik nu, vad kan de göra?

-De kan få farliga konsekvenser deras metoder!

-Ja, de tar över människan, är de Aliens?

-Nej, för fan, de är brottslingar som tror de-äger.

-Ok, då vet jag!

"Jag är inte inblandad bara utsatt, ett brottsoffer"

-Känner du samma sak, skicka texten med ditt tips
precis detta tipset till den riktiga polisens hemsida.

-För ju fler vi blir ju mindre "Tystad me" vi då blir.

-Då?

-Ja, det har redan hänt när du skriver, var inte rädd.

(Sen efter klicket och dovheten, känns det i ögat.)

-Då vet vi, det kan vara Sekten som samarbetar..

De kan ha positioner i varje myndighet så utspritt.

-Den här texten hänger kanske inte ihop riktigt men
det är sådan man blir av detta konstiga som händer..

Men

God Jul
önskar
Catherine
till sina
nära
och
kära
och
nu
ser
vi
fram
mot
ett
härligt
gott
nytt
år
2018.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-24 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP