Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur blev det såhär? Så mycket besvär?


Plötsligt händer det?!

Tänk att jag öppnat mig för så (till känslan såklart relativt) många män
Som jag nu avskyr
Öppnat mig fysiskt och psykiskt (det hänger ju ihop som alla vet...)

Vad blev summan?
Varför blev ekvationen äns möjlig, tänkbar?

Jävla fucking barndom, arv och ja, pappa. Fy fan! Aldrig mer!

Bryta helvetescirkeln!

Tänker på fyran, ja va 10år. ”Såsom du själv vill bli behandlad ska du behandla andra” citat från Lingonfrökenveckan.

Och när fan ska andra behandla mig med respekt, empati, kärlek, intellekt, passion, välvilja och närhet utan penetration, egoism och missbruk?

När är det min tur?




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-24 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad