Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol

Jag är

en glittrande droppe,
en krusning på ytan,
en dansande solkatt
som smeker din panna.

Ett irrande bloss,
en syreatom,
ett spektrum av ljus
som kittlar din kind.




Fri vers (Fri form) av Ailap VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2017-12-24 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ailap VIP