Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadens Första Klåpare

Jag skulle sälja hela min själ
Till precis den djävul som kan
Få mig att inte vittra ihjäl
Att vara önskad lite grann
.
Fast månen mig till och med förrått
Har jag än inte gått itu
Trotts att ingen nånsin sagt mig nått
Så är jag bara ensam nu
.
Ovanpå hundra skikt timotej
Så står jag stadigt på min scen
För bara här är det sant om mig
Att jag faktiskt är hård som sten




Bunden vers (Rim) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-24 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen