Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sorgliga sanningen


STOCKHOLMS SITUATION

Varje morgon vaknar jag
med ont i ryggen
hur mår min kropp och min själ
det frågar ingen

Att jag har en gatubit
och filt på natten
tack till kära Svenska folket
och tack till staten

Tack för denna kartongen
som jag ligger på
bättre nånting än ingenting
om Gud vill så

Ref.
Varje dag är likadan
jag vaknar med " åh fy fan "
nära kyrkan och altare
på smutsiga trotoaren
Åker buss till slutstation
hämtar Stockholms situation
jag vill inte mitt liv slösa
jag vill hjälpa dem hemlösa

Jovo Janjicic




Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-25 00:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att Situation Stockholm är en pennalisttidning som upphöjer vissa grupper och mobbar andra.
Önskar den allt ont.
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP