Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade

Din kärlek spinner min själ

Din åtrå leker min kropp

Din sanning fyller min ande

Allt jag är

älskar dig



Längtar





Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-25 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*