Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad finns det för krav eller regler för att en lokal, ska kunna kallas för lokal?


Alternativa ställen! Och Alternativa utställningslokaler!

Segel, pinnar! Styrs av vindar, eller pinnar! Blir lokalen någonsin vindpinad?
Källare! Bara för ensamvargar, eller för privat? (Vad finns i en källare) (Varför är det så privat)(Vinkällare undantaget, ser du ljuset över dina flaskor, eller vad du värdesätter?)
Dukar på ben och hjul, med tak! (Tänk ej piknick)


(Vad skulle hända, om du tänkte piknick)
(Vad skulle hända om pixlar var en piknickduk)




Bunden vers av Mim
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-12-25 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim