Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur olika djur tar hand om sin hälsa! Reklamaktigt Filmiskt!


Tillhör de djurriket?

Finns det något djur som inte tvättar sig, eller inte tar hand om sin hygien?
Tillhör det beteendet de svagaste?




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-25 14:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan är inget djur.
Det är ju människor som är lortiga. Framför allt invärtes.

2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim