Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORG



Sorgens färg
den skär
i mig

Ja sorgens blad
det fjättrar
sig

Gör sig
påmint
om igen

Min innerligt
älskade
hjärtevän





Fri vers av Havsvind
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-25 19:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om sorg och saknad!
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind