Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22:24

 

i rummet tickar

fram tiden nyuppdragna

ur stilla tystnad

 

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-25 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin text på annandagen
God fortsättning
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP