Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrar och vågar?

En som hungrar efter allt blir aldrig nöjd.

En som hungrar efter bekräftelse ser aldrig vad en har framför sig.

En som hungrar efter tillfredsställelse blir aldrig mätt på det en fått.

En som hungrar mer efter sin glans i spegeln kommer aldrig fullständigt se andra.

En som hungrar efter att se sig själv som unik kommer aldrig stå ut ur mängden.

Den som vågar lyssna kommer börja höra.

Den som vågar se sina hjärnspöken kommer läka.

Den som vågar älska kommer bli älskad.

Den som vågar ses som en i mängden kommer till slut bli unik.

Den som vågar erkänna sina fel kommer bli trovärdig.

Den som vågar vara sann kommer öppna ett hjärta.

Och behålla det för all framtid.

Om den vågar.

Och hungrar efter det.




Fri vers av Asfaltskrigare
Läst 325 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-12-25 23:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande väl
2018-04-12

  Tim Sterner
Ren sanning presenterad på ett bra sätt. Applåd på den!
2018-01-07

  Arvast
sann och angelägen!
2017-12-27

    ej medlem längre
True
2017-12-26

  Jan Johansson
Mycket fin
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Asfaltskrigare
Asfaltskrigare