Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julbilder från en småstad

under julstjärnan
den ärvda skålens
blådjup

stannar på en bro
över iskantad å
minnet av ett barn

julaftonsöppet
på ICA:s hyllor
tar ingenting slut

slumrar
när juldagsmorgon glimmar
mot stambordet






Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-26 01:37



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag vill inte välja ut någon, tycker alla är väldigt bra. Poetiskt..
2017-12-27

  lodjuret/seglare VIP
Ach so. Jul mys.
2017-12-26

    ej medlem längre
Fina bilder! Några kanske kunde stramas upp lite - "skymtar" behövs nog inte i nr ett, och utan "en" på rad två i nr två blir rytmen bättre.
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP