Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värt att ha ångest över.

somnade med smink på och vaknade tre på morgonen
vi är närmare tjugohundratjugo i kalendern än tjugo-
hundratio och tjugohundrafemton. det är värt att ha
ångest över. nittiotalets trygga neonljus hade redan
slocknat när jag föddes - leve nittiotalet - precis som
vi minns det eller önskar minnas. mitt första minne
är en idyllisk bild över allt som fanns innan ditt tvåtusental.

(tjugohundraartons första dag råkar bli en måndag, vilket är en veckodag jag aldrig har varit särskilt förtjust i men nu pustar jag ut över den gregorianska kalenderns slumpmässiga korrekthet, som om det vore en menstruation i perfekt synkronisation med månens olika faser)




Prosa av Systertusen VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-26 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen VIP