Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans tystnad

Hans tystnad la sig över staden
som en barndomsvinter, ändlös
och bråddjup, med vita stjärnor
som smälte i hennes öppna hand




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 229 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-26 10:19



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Fint skildrat !!!
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta