Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att få till den perfekta julen


Kanske blir julen god

Kanske blir julen god
trots duggregn och leriga diken
Kanske blir julen bra
trots utsålt i julklappsbutiken

Hörnor som borde ha dammats,
skurats och renats från smuts
Mattor som borde ha piskats
och fönster som borde fått puts

Julmat som borde ha lagats
julkort som aldrig blev sänt
Julgran som borde vart vacker
och julbröd som råkat bli bränt

Kanske blir julen god
trots klappar i sista minuten
Ja, kanske blir julen fin
Trots brister i jul-attributen

©JessicaMarieOlsson2017

https://alskadebarndikter.blogspot.se/




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-26 12:24



Bookmark and Share


  Syrran77
Hög igenkänningsfaktor! Jag kan intyga att den blev god.
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP