Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bonna! Olika utställningar!


Bonna!

Garn runt halsen!
Garn i håret!

Donna!
Sexuellt finslipad!
Finslipad!Fin!
Slips!
Slippers!
Snubbelaktivist!
Gymnasist!
Gymnastik!
Fotografi!




Bunden vers av Mim
Läst 171 gånger
Publicerad 2017-12-26 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim