Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballonger saknas!

WorldBalloon! (Big Noon)Presentable!
Fill up ragsocks, med ballonger! Någon uppblåst utanför strumpan, och någon uppblåst inuti! Är det ens möjligt? (Tyngdlagen)

Raggsocks! Människor som mår dåligt, med en ballong!




Bunden vers av Mim
Läst 273 gånger
Publicerad 2017-12-26 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim