Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingeord, en annan dag

 

 

 

 

Ordens flyktighet, som om

de vore, snöflingor 

smältande på papperet, våta

fläckar, av alldeles självklara

meningar

Bestående blir spåren, som vågor

den fullt synliga

berättelsen om 

ett liv




Fri vers av Kozo
Läst 291 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-26 16:26



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättefin
2018-04-28

  J-M
Jag har några favoritpoeter här. Du är en av dom. Precis som att läsa här.
2018-02-08

    ej medlem längre
Ord som vågor som ringar på vattnet. Ja, i spåren av orden bor liv. Textens böljande tempo, som att långsamt bäddas in i ett snötäcke!
2017-12-26

  i af apa
spår
är vågor...
2017-12-26

    ej medlem längre
(för det som blir kvar)

frågor blir till rekord
Om några få dagar..
Vår! +
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo