Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för mycket

man ska inte säga för mycket

inte fylla varje tomrum

för ibland kan det man inte säger

vara ännu viktigare än det man säger

och den som läser måste få

läsa mellan raderna

och tänka själv




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-12-26 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP