Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid Huntington Beach California vistas de mina i USA över julen i år.


Invid Stilla Havet


På 1980 talet

var jag och familjen

vid detta hav


i flera år och

platser där

runtomkring


minnena

porlar fram

som vågorna


på gott och ont


smärtor finns

men också den

porlande glädjen


och i ålderns höst

väljer jag att förgäta

det svåra och bara


minnas det ljusa och goda

jaga mot det himmelska

Det stilla havet ovan där




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-26 18:50



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Mycket goda ord!
2017-12-30

  Poesia VIP
En fröjd att få läsa och ta del av din stora livsvisdom! <3
2017-12-29

  Eva Langrath VIP
Fin text
2017-12-28

    Peter Söderqvist
Fin koppling mellan ett verkligt hav och havet ovandär.
2017-12-26

  Ess VIP
underbart,

"jaga mot det himmelska

Det stilla havet ovan där"<3<3<3<3
2017-12-26

    ej medlem längre
Ja, allting blir bättre ovan där. Här bland allt elände finns inget att sakna!
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP