Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll takten

Kontrollera
inte ramla ur ramen
hålla masken på plats
spela spelet
smälta in
hålla takten
imponera
med mera
ordjonglera
attackera
trampa ner
trampa sig upp.
Värderas
värdera.

Håll takten.




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-26 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP