Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På spåret

Jag sitter i på spåret - kupén och alla andra diskuterar det rätta svaret.

Jag vill också veta.


Varför har jag ingen tävlingspartner?
Det här spelet är riggat.

Det var inte ens min idé att spela.




Övriga genrer av pyre
Läst 282 gånger
Publicerad 2017-12-26 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre