Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflektion inför det nya året.; ett nytt år för med sig nya utmaningar för oss, men också nya förhoppningar.


Rim och reson.

Rim och reson, något av ett sinnets resår
kantänkas, en rent sanslöst formbar trikå,
sans och balans i en utsökt konvertibel
dialog, en resonabel diktion, en blommande
berså; ett uns, av rimlig pragmatisk diskurs,
en skeppa full, av glimrande daggfrisk dublon.




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-27 11:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Framtidshopp, en behövlig sak i dessa tider...håller med om det Marita skriver också...
2018-01-25

  Ingrid Trolle
Underbara tankar och
önskningar inför årsskiftet
som snart stundar.
Gott Nytt År med mycket
glädje och inspiration!!!
2017-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om liknelsen med sinnets resår
kan töjas ut och dras tillbaka, brister den kan man knyta ihop den igen!
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP