Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad känner du nu

känner du nu
att jag tänker på dig?

vad känner du nu
när jag ser på dig?

känner du nu
att jag älskar dig?

vad känner du nu
när jag kysser dig?




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-27 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP